"Tarzan"-acteur Joe Lara wellicht gestorven in vliegtuigcrash

De Amerikaanse "Tarzan"-acteur Joe Lara is het voorbije weekend wellicht gestorven tijdens een vliegtuigcrash. Samen met zijn vrouw Gwen Shamblin Lara en vijf anderen zat hij in een klein vliegtuig dat zaterdag kort na het opstijgen in de buurt van Nashville is neergestort in een meer. 

"We zijn op dit moment niet meer op zoek naar overlevenden", heeft Joshua Sanders, een verantwoordelijke van de reddingsdiensten, gezegd tijdens een persconferentie. Zondagmiddag werden "verschillende vliegtuigonderdelen en menselijke resten" ontdekt. 

Het vliegtuigje was zaterdag met zeven personen aan boord opgestegen vanop de luchthaven van Smyrna, in Tennessee, en vloog naar Palm Beach, Florida. Ook de echtgenote van de acteur, Gwen Shamblin Lara, zat in het vliegtuigje. Zij richtte in 1999 de Remnant Fellowship Church op en schreef een dieetboek dat gebaseerd was op haar geloof. 

Joe Lara (archieffoto hieronder) is het meest bekend van zijn rol als Tarzan in de tv-film "Tarzan in Manhattan" (1989). Hij speelde daarna Tarzan in de serie "Tarzan: The epic adventures", die van 1996 tot 1997 liep. Ook had hij rollen in actiefilms als "American cyborg: Steel warrior", "Steel frontier" en "Doomsdayer". In 2002 stopte Lara met acteren en begon hij countrymuziek te maken.  Hij is 58 jaar geworden. 

Bekijk hier een fragment uit "Tarzan: The epic adventures": 

2009 Getty Images

Meest gelezen