.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News/Marriott

Luxueuze hotels en beperkt aantal Belgische fans: wat u moet weten over de groepsfase van de Rode Duivels

Rode DuivelsNog elf dagen en dan start - eindelijk - het EK voetbal. De eerste Rode Duivels verzamelden al in hun uitvalsbasis, het nationaal oefencomplex in Tubeke, en nu komt ook stilaan de Duivelsgekte weer op gang. Maar waar spelen ze? Waar logeren ze? En wie krijgt welke premies? Dit moet u alvast weten over de groepsfase en de eerste drie matchen. 

8 reacties

  • philippe vandermeeren

    3 jaar geleden
    Graag eruit in eerste ronde, anders betaal ik nog meer belastingen.
  • percy colman

    3 jaar geleden
    Dit EK is pure competitievervalsing,landen zoals engeland,spanje,duitsland,nederland,rusland,denemarken hebben minimum 4 thuismatchen tegenover landen die de stadions niet hebben en zoals bij ons waar de politiek het verkloot heeft kunnen gans europa afreizen.neen de rode duivels worden geen europees kampioen en met wat pech zelfs een vroege uitschakeling.begin er maar aan he want ge speelt bijna elke wedstrijd tegen een thuisland.
  • Paul Verbeeck

    3 jaar geleden
    De werkende mens met een normaal loon en voor hen extra moet bijbetalen voor sociale lasten , zal er wel voor opdraaien. Als je ziet wat een dure show ze ervan maken bij aankomst oefencentrum zouden ze toch solidariteit mogen tonen tov hun supporters.
  • Dirk Zwartenbriek

    3 jaar geleden
    Hopelijk liggen ze er snel uit want dit gaat de belasting betaler weer veel geld kosten met hun peperdure hotels en eten en drank
  • Walter Corneel

    3 jaar geleden
    Luxueuze hotel en ze zijn nog niet fit om te spelen wat gaan ze dan daar gaan doen ?? Vakantie misschien !!