Beelden tonen hoe bestuurder over voetganger rijdt op Champs-Élysées, wagen in achteruit zet en nog eens op man inrijdt

Een woordenwisseling tussen twee mannen is compleet uit de hand gelopen op de Champs-Élysées in Parijs. Beelden die door getuigen gemaakt werden, tonen hoe de bestuurder van een wagen over een voetganger heen rijdt, stopt en de man vervolgens achterwaarts een tweede keer aanrijdt. Die laatste zou het er als bij wonder levend vanaf hebben gebracht.

3 reacties

  • piet devlieger

    3 jaar geleden
    Wat er mij altijd het meeste opvalt als er dergelijke (en andere) dingen gebeuren is dat er direct een leger mensen klaarstaat ... om een filmpje te maken van de gebeurtenissen. De ware helden, als ze maar de miserie van anderen kunnen filmen. Houden ze daar dan een trofeelijst van bij, zo van 'kijk eens welke schokkende dingen ik nu weer heb gefilmd' ?
  • Bert Vandamme

    3 jaar geleden
    Sorry om te zeggen, maar als ze zo tegen mijn auto zouden stampen dan zou ik het ook zo niet laten. Ik kan die chauffeur eigenlijk geen ongelijk geven
  • Steven Avonts

    3 jaar geleden
    Wat ik hier zie, is natuurlijk maar de helft van het verhaal! Maar, als iemand zo op straat dit ook bij mij zou proberen krijg je hetzelfde resultaat! Ik zie de automobilist zich verdedigen.