Youri Mulder ziet Oranje het EK niet winnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Youri Mulder ziet Oranje het EK niet winnen. © Photo News

Youri Mulder ziet Oranje niet echt ver geraken: “We hebben Memphis. En Wijnaldum. Maar dan houdt het wel een beetje op”

EK voetbalNederland-Schotland, vanavond om kwart voor negen. De eerste en meteen ook al voorlaatste oefengalop van Oranje richting EK. Maar wat mogen we van onze noorderburen verwachten? En van de andere landen. België? “Jullie hebben te veel halfjes.” Voetbalanalist Youri Mulder (52) kijkt voor ons al even in zijn glazen bol naar het EK.

11 reacties

  • Jan Janssens

    3 jaar geleden
    Onzin meneer Mulder, Oranje haalt minstens de halve finale.
  • Herman Van Arendonk

    3 jaar geleden
    Helemaal eens met Marc Lenaerts. Virgil Van Dijk is een speler van de buitencategorie. Toen hij geblesseerd raakte ging het met de prestaties van zijn club Liverpool en het Nederlands elftal een stuk minder. Van Dijk is een uitstekend verdediger, maar ook een leider op het veld. Zonder hem is Oranje nog steeds een redelijke ploeg, maar geen favoriet voor de Europese titel.
  • Rene Akkermans

    3 jaar geleden
    Wat is dat toch met de familie Mulder die in ons Vlaanderen op handen gedragen worden ,Want eigenlijk spreken ze steeds met dubbele tong .Nee dan Liever onze Jan Boskamp
  • Maxime Beels

    3 jaar geleden
    België en Frankrijk zijn in mijn ogen beide de grootste kanshebbers op een finaleplaats. Engeland kan het meestal niet waar maken op de grote momenten.
  • eric debanne

    3 jaar geleden
    1e ronde gaan ze wel doorgaan ...en dan moet je wat geluk ook hebben eh ... Je weet maar nooit ! Ze gaan het beter doen dan onze gouden generatie vrees ik