Ook minderjarigen zullen binnenkort allicht gevaccineerd kunnen worden.
Volledig scherm
Ook minderjarigen zullen binnenkort allicht gevaccineerd kunnen worden. © Photo News

Nog geen beslissing over vrijwillige vaccinatie met Johnson & Johnson en inentingen voor 16- en 17-jarigen

De verschillende ministers van Volksgezondheid hebben vanmorgen nog geen beslissing genomen over de vaccinatie van 16- en 17-jarigen met het Pfizer/BioNTech-vaccin. De eventuele vrijwillige vaccinatie met Johnson & Johnson voor mensen jonger dan 41 jaar werd nog niet besproken. Zaterdag wordt er opnieuw overlegd. 

12 reacties

  • hilde bueds

    3 jaar geleden
    Tja met 8 ministers die de post willekeurig zonder de nodige opleiding of kennis krijgen toegewezen krijgen Wat wil je !!’ Onder de bevolking is er meer verstand over de vaccins En nu ook alweer onderscheid maken tss gevaccineerd of niet terwijl de timing door hun wordt bepaald Waar is nu de solidariteit!
  • Guido Mertens

    3 jaar geleden
    Wat is eigenlijk het probleempunt? Een heel artikel en dit is niet duidelijk? Zo veel mogelijk en zo vlug mogelijk vaccineren zou ik denken
  • Eddy Peeters

    3 jaar geleden
    Waarom moet Janssen meer vaccins leveren als ze toch niet gebruikt worden? Wel merkwaardig dat ge het Janssen vaccin vrij kunt krijgen in de Italiaanse apotheken en deze daar ter plaatsen kunt laten zetten.
  • Jozef Van Steenbrugge

    3 jaar geleden
    Ik ben 38 jaar, was uitgenodigd voor het vaccin van Johnson en Johnson. Gisteren, op 1 juni ben ik, volgens afspraak, naar het vaccinatiecentrum gegaan en heb , op mijn eigen vraag, ook effectief het vaccin van J&J gekregen. Indien ik dit vaccin niet wou was er Pfizer voorzien. Ik vind de werking van deze vaccinatiecampagne echt voorbeeldig!
  • frieda delang

    3 jaar geleden
    En mogen 41 plussers misschien ook het recht krijgen op vrije keuze. En misschien zoals in Nederland. Mensen die terecht AZ hebben geweigerd krijgen daar opnieuw een vaccinatie uitnodiging met vrije keuze to Pfizer of Moderna. En voor Brussel en Wallonie geldt dit nu ook. Alleen voor ons Vlamingen nog niet ! Betalen we niet genoeg belastingen!