TMDB
Volledig scherm
© TMDB

Reünie-aflevering ‘Friends’ trekt ‘maar’ 250.000 fans

TVDe langverwachte reünie-aflevering ‘Friends The Reunion’ trok dinsdagavond op Play 4 exact 250.000 kijkers. Behoorlijk, maar zeker geen overdreven succes. Tegen ‘Friends The Reunion’, stond op VTM de documentaire ‘Remco 2021', goed voor 209.000 kijkers, en ‘Zorgen voor Mama’ op Eén, met 737.000 trouwe kijkers. ‘Thuis’ was dinsdag alweer het best bekeken programma met 1.129.000 fans.

9 reacties

  • Eveline Van den Hout

    3 jaar geleden
    Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan : Friends is gekomen en kan nu gaan.
  • Bert D'Hondt

    3 jaar geleden
    Tijdens het zappen tegengekomen. Het was leuk om de acteurs eens terug te zien, maar het had toch meer weg van een documentaire of een making of. Ik had eerder een nieuwe aflevering verwacht waarin ze mekaar terug tegenkwamen na zoveel jaren...
  • Jeroen Custers

    3 jaar geleden
    Een talkshow waar de gasten 2,5 miljoen per persoon voor krijgen, ik kan mijn tijd beter spenderen dan dat. Dit is geen Friends aflevering, dit is gewoon cashen voor de acteurs van vroeger.
  • Wouter Van de Walle

    3 jaar geleden
    Het was ook te bekijken via meerdere streamingplatforms, logisch dus, velen hadden het ook al gezien
  • Jam Jirmusch

    3 jaar geleden
    Programma duurt 80 minuten. Wou het wel kijken, maar zag dat het 120 minuten duurde op Play 4, waarvan dus 40 minuten reclame. Het leven is gewoonweg te kort om 1/3 van de tijd reclame te kijken.