Play4
Volledig scherm
© Play4

Béa doet grote miskoop in ‘Blind Gekocht’: "Oh my God, het dringt nu pas door”

TVGroot probleem in ‘Blind Gekocht’ vanavond. Kobe vraagt Jelle en Sophie om hun voorkeurgebied uit te breiden, iets waar ze eerst mee akkoord gaan. Maar nadat het koppel instemde, krijgt Kobe een sms'je van hen...

22 reacties

  • imke de meester

    3 jaar geleden
    Daar kan Bea toch niets aan doen. Bea heeft geluisterd en gekocht. Ze waren akkoord dat het huis in Westrem zou liggen.
  • Freija Rosseau

    3 jaar geleden
    Welkom in Westrem , al 26 jaar een vaste bewoonster ! Gelukkig woon je ver van de steenweg en de snelweg en boerderijen . Je woont in een van de mooiste delen van het dorp , rust , groen en dichtbij Massemen. Wrijf in jullie handjes !
  • ISABEL FRANCOIS

    3 jaar geleden
    Ik snap haar niet.Massemen en Westrem zijn de 'chiquere' kant van Wetteren en daar kijken ze ook op de Wetteraars neer.Zodus geknipt toch voor Sophie die Wetteraars maar marginaal vindt?Maar ze zal zich beter even niet meer in Wetteren laten zien door haar uitspraken..langs de andere kant..dat onderwijspersoneel is ook niet meer wat het ooit geweest was.Straks stapt Bea het nog af,eerst oplichters en dan van die wispelturigaards..vele zouden staan springen op zo een kans.(waaronder ik).Arme Bea.
  • Olav De Nul

    3 jaar geleden
    Dat ze het daarna dan weer verkopen he. Paar maanden wachten en je kan al ferme winst maken op een woning.
  • Marc Alleman

    3 jaar geleden
    1km kan wel een groot verschil uitmaken. Had ik persoonlijk 1km verder in mijn straat gewoond dan zat ik in een andere gemeente en daar zijn de gemeentebelasting veel minder dan bij ons. Kan dus wel een groot verschil uitmaken.