Simon Mignolet en Roberto Martínez.
Volledig scherm
Simon Mignolet en Roberto Martínez. © EPA/PN

HERBELEEF DAG 3. Training uitgesteld door plotse stortbui - Martínez: “Rusland komt waarschijnlijk te vroeg voor De Bruyne”

Derde dag in de EK-voorbereiding van de Rode Duivels, die het morgen in een eerste oefeninterland opnemen tegen Griekenland. Om 14u spraken Simon Mignolet en Roberto Martínez met de pers, waarbij het duo de vaccinheisa tackelde. De bondscoach meldde ook dat het aantreden van De Bruyne in de eerste poulematch tegen Rusland erg twijfelachtig is. Om 19u30 volgde dan finaal nog een training.

26 reacties

  • Dirk De Coninck

    3 jaar geleden
    Het vaccin-verhaal wordt onderuitgehaald door de vedetten die het moesten promoten. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel!
  • Sophia de smet

    3 jaar geleden
    Vedetten ! Passee ja . Een veteranen ploeg. Max kwartfinales
  • Ronny Cockuyt

    3 jaar geleden
    Hij moet ze maar thuislaten want ,wat baat een spuit na het ek,zoals ik al hier gelezen heb van ,je kan ze niet verplichten ,okay dan, maar je bent niet verplicht ze mee te nemen ook.
  • Louis Holmes

    3 jaar geleden
    Waarom moeten die voetballers als voorbeeld dienen voor vaccinatie? Vaccinatie is niet verplicht, dus iedereen kan zelfstandig beslissen of hij dit neemt of niet, en niemand heeft zaken met het medisch dossier van een ander.
  • Sabine De Meyer

    3 jaar geleden
    De bedoeling van de vaccinatie was toch om in veilige omstandigheden het EK te spelen dacht ik. Degene die nu weigeren moeten nadien maar hun buurt afwachten zoals de rest van de jongeren.