Tiene Carlier
Volledig scherm
© Tiene Carlier

Vlaamse universiteiten en hun ziekenhuizen vragen om niet te snel te versoepelen: “Afdalen zonder remmen is levensgevaarlijk”

De rectoren van de Vlaamse universiteiten, de CEO's van de universitaire ziekenhuizen en decanen Geneeskunde roepen donderdag in een open brief op om niet te snel te versoepelen. “Afdalen zonder remmen is levensgevaarlijk", klinkt het.

3 reacties

  • Louisa Wuyts

    3 jaar geleden
    Wij blijven voorzichtig tot iedereen de kans heeft gekregen om zich te laten vaccineren, denk dat dat inderdaad de enige manier is om hopelijk binnenkort teru g van de vrijheid te genieten en oh, wat gaat dat deugd doen!
  • dieter devreze

    3 jaar geleden
    Kijk die ziekenhuissector is zo inert als wat. Elk privé-bedrijf dat nog niet aangepast is na 18 maanden crisis, is al lang verdwenen. Ze kunnen beter wennen aan het idee dat dit hun nieuwe omgeving is waarin ze zullen moeten werken en zwoegen.
  • Patrick Marinus

    3 jaar geleden
    Ik heb al twee weken m'n tweede prik maar hou me nog steeds gedeisd en ga dat doen voor de rest van het jaar. Ik ga zeker niet afdalen zonder remmen, een prachtig ludieke analogie, trouwens. De algehele sfeer is snel aan het verbeteren en dat is een goeie zaak maar voorzichtigheid is nog steeds geboden.