Een supersonisch vliegtuig van Boom Supersonic.
Volledig scherm
Een supersonisch vliegtuig van Boom Supersonic. © Photo News

United Airlines investeert in supersonisch vliegen

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines springt in de potentiële markt van het supersonisch vliegen, sneller dan het geluid. De maatschappij heeft een miljardenorder geplaatst voor vijftien vliegtuigen van Boom Supersonic, zo kondigde ze vandaag aan.

3 reacties

  • Freddie Lamers

    3 jaar geleden
    Nog niks geleerd met de Concorde?
  • Foexie

    3 jaar geleden
    Yes goed nieuws. Hoe korter de vluchten naar eender waar hoe beter.
  • Geert Landsman

    3 jaar geleden
    Raar toch, het ding kan vliegen op synthetische brandstof en dan noemen ze het schone brandstof. Maar de dieselauto op de grond die hetzelfde kan daar hoor je nooit iemand over en de overheid promoot het niet eens.
  1. Hoteluitbater Robin (58) vertelt hoe hackers op één uur 180 van zijn klanten oplichtten: “Het regent annuleringen en ik sta machteloos”
    PREMIUM
    33

    Hoteluitba­ter Robin (58) vertelt hoe hackers op één uur 180 van zijn klanten oplichtten: “Het regent annulerin­gen en ik sta machteloos”

    Wie een hotel boekt of gaat boeken in de komende vakanties, kijkt maar beter uit. Hackers hebben het gemunt op hotelgasten. Plots krijg je een dringende boodschap van Booking.com of van je hotel in je inbox: “Uw hotel kon uw betaling niet verwerken. Bevestig uw boeking hier.” Maar die vraag is niet wat het lijkt. Robin Schluter (58), hoteluitbater, vertelt hoe de hackers op één uur tijd zelfs 180 van zijn klanten viseerden. Hoe gaan oplichters te werk? En hoe voorkom je dat jij slachtoffer wordt?
  2. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.