Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

Will Tura keert terug naar podium met ‘Ronde van Vlaanderen’: “Het afgelopen jaar veel getraind, ik ben in topconditie”

MuziekRuim twee jaar lang stond Will Tura, die vorig jaar op 2 augustus tachtig jaar werd, niet meer op een podium. Door de coronalockdown werd zijn ‘Ronde van Vlaanderen’-concerttoer uitgesteld. Nu we dankzij massale vaccinatie weer stilaan naar een meer normale wereld evolueren, kan ‘de keizer van het Vlaamse lied’ de muzikale draad weer oppikken. “Ik heb dus een reuze concerthonger: met de beste nummers uit mijn carrière worden dit uitzonderlijke avonden.”

2 reacties

  • Joël Gevers

    3 jaar geleden
    @Willy Van Cleemput, Will heeft nog nooit dat hij gestopt is. Minder optredens doen staat nog altijd niet gelijk met stoppen. En de vele fans die Will nog steeds volgen weten dat hij nog steeds een groot entertainer is. Nog steeds het beste van zichzelf geeft en nkg steeds de lat hoog legt voor zijn eigen. We moeten als Belg fier zijn dat we dit monument hebben.
  • Willy Van Cleemput

    3 jaar geleden
    Laat mijn geheugen mij in de steek ? Ik dacht dat hij al eens afschaf nam met een groots optreden in Veurne ?
  1. “Zonder hen was ik nooit de Will Tura van nu”: zanger blikt op 80ste verjaardag terug op mensen die z'n leven bepaalden
    PREMIUM
    Showbizz

    “Zonder hen was ik nooit de Will Tura van nu”: zanger blikt op 80ste verjaardag terug op mensen die z'n leven bepaalden

    Zijn standbeeld zal in Veurne nog even onder het doek blijven staan. En het Antwerpse Sportpaleis moest helemaal leeg blijven, op een handvol artiesten na die hem kwamen eren voor een grootse VTM-verjaardagsspecial. Om maar te zeggen dat corona ook de feestelijkheden rond Will Tura's 80ste verjaardag van zondag 2 augustus behoorlijk heeft getackeld. Gelukkig had 'de keizer van het Vlaamse lied' tijd om terug te blikken op 80 jaar leven en 60 jaar carrière. Hij duidde zelf de mensen aan die mee zijn leven hebben bepaald.
  2. Mustii vertrekt richting Malmö na ‘slechtste optreden ooit’: “Ik ga de bookmakers het tegendeel bewijzen”
    Muziek

    Mustii vertrekt richting Malmö na ‘slechtste optreden ooit’: “Ik ga de bookmakers het tegendeel bewijzen”

    “Ik ben blij dat ik eindelijk kan vertrekken.” Thomas ‘Mustii’ Mustin (33) is officieel vertrokken richting Songfestival. Onze afgevaardigde stapte maandagvoormiddag op het vliegtuig naar Zweden, maar niet voor hij de roddels over z’n vocale capaciteiten - die na enkele recente optredens opdoken - kordaat van tafel veegde. “De show in Londen was de allerslechtste uit mijn carrière”, klinkt het. “Maar daar was een goede reden voor.”