Jef Vermassen wil doodsprentje van Facebook halen op vraag van vader slachtoffer groepsverkrachting

Jef Vermassen, de advocaat van de vader van het meisje van 14 dat uit het leven stapte na een vermoedelijke groepsverkrachting op een kerkhof in Gent, wil het doodsprentje van het slachtoffer van Facebook laten halen. "De vader is zeer ongelukkig dat de rouwbrief publiek gemaakt werd en massaal gedeeld wordt. In deze zaak is er voyeurisme in de hoogste graad", zegt de advocaat, die ook betreurt dat de identiteit van de minderjarige verdachten publiek werd gemaakt.

36 reacties

  • Jean West

    3 jaar geleden
    Verkrachters zetten de identiteit van het slachtoffer online maar het is wel strafbaar de daders online te zetten. Criminelen worden zoals altijd beter beschermd dan slachtoffers.
  • Luc Van Nedervelde

    3 jaar geleden
    Veel sterkte aan de Familie, vienden en kennissen. En Vermassen blijf bij U leest.
  • Johny vanderlinden

    3 jaar geleden
    Mijnheer, doe uw werk in de rechtbank en niet in de krant, staat iedere dag vol met politiekers die de wereld gaan verbeteren en er gebeurt niets, nul, noppes, dus doe uw werk maar in de rechtbank en zorg dat de daders gestraft worden.
  • willy de vlieger

    3 jaar geleden
    en daar is hij weer!! vermassen spreekt over voyeurisme maar is er telkens als de kippen bij om zich in de kijker te zetten als zo n zaak de volle aandacht van de pers krijgt..als hij maar in de schijnwerpers staat..dit noem ik profiteren van de ellende van een ander
  • raf janssens

    3 jaar geleden
    innige deelneming met het verlies.ik ben er van overtuigd dat de eerste posting van het prentje goed bedoelt was door de poster .