Professor Molenberghs waarschuwt om voorzichtig te blijven: “We zijn vierde slechtste in Europa”

Professor Geert Molenberghs heeft er bij HLN Live voor gewaarschuwd dat we best “voorzichtig blijven”, zelfs al evolueren de coronacijfers in de goede richting. “We zijn vierde slechtste in Europa”, zegt de biostatisticus. Hij verwacht nog een opflakkering in de cijfers als gevolg van feestjes met groepen tot vijftig personen.

64 reacties

  • Bart Timperman

    3 jaar geleden
    De toestand is veel slechter dan een jaar geleden en overal grote versoepelingen. Je moet niet slim zijn om te zien welke richting we uitgaan, als die nieuwe varianten België binnenkomen, wat zeker zal gebeuren en dan zijn we terug bij af, mogelijk nog veel erger dan we al hebben meegemaakt.
  • Eddy Douwen

    3 jaar geleden
    Maken dat andere Europese landen Belgen verbieden,dan kunnen ze niet op reis en ook geen vreemde varianten zoals de indiase variant massaal gaan binnenbrengen;ik kan ook niet op reis ,az gekregen en 3 maanden wachten op 2é prik ,waar is de soladiriteit tussen de mensen nu ,als sneeuw voor de zon verdwenen ,ikke ikke en de rest kan stikken
  • Vic Van Londersele

    3 jaar geleden
    100 % gelijk. Iedereen doet wat hij wilt maar ik hoop dat de mensen hun verstand gebruiken ook als ze er niet veel hebben . De situatie vorig jaar zelfde tijdstip was meer dan 100% beter
  • Hilde

    3 jaar geleden
    Je moet geen professor zijn om het zien aan te komen , deze regering is bezig met de volgende verkiezingen en niet met corona en daar kunnen wijniets aan veranderen.
  • Michael Van Acker

    3 jaar geleden
    De jojo beweging zal nog een tijdje doorgaan.