Nieuwe zoekactie naar Jürgen Conings

Bron: HET BELANG VAN LIMBURG

Vrijdagochtend is er een nieuwe zoekactie begonnen naar Jürgen Conings (46), die intussen al meer dan twee weken spoorloos is. Het federaal parket bevestigt dat er vandaag enkele plaatsen onderzocht worden, maar over de exacte locatie wilde het parket niet communiceren. Volgens Het Belang Van Limburg zou er onder andere gezocht worden in het Terhills Cablepark op de grens van Maasmechelen en Dilsen-Stokkem.

Op de parking tussen het Terhills Resort en het Cable Park in Lanklaar staan onder meer twee legertrucks en ook op een parking achter Maasmechelen Village staan er voertuigen opgesteld. De weg naar de parking is met een nadarhek afgesloten. Intussen hebben militairen zich ook verzameld aan het kanaal Zuid-Willemsvaart bij de tuikabelbrug die als fietsbrug dienst doet.

Op een stuk industrieterrein langs de Bekaertlaan gebeurde rond 9 uur een sweeping met militairen, die naast elkaar door de struiken stapten op zoek naar aanwijzingen of sporen. Ook Alain Remue van de Cel Vermiste Personen is ter plaatse.

Aan de Zuid-Willemsvaart werd ook een bunker doorzocht, maar die zoektocht is na de middag afgelopen.

LEES OOK. Van Ranst nog steeds in safehouse: “Er lopen weddenschappen over met hoeveel kogels ik word afgeknald” (+)

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen