Bjorn Ruytinx.
Volledig scherm
PREMIUM
Bjorn Ruytinx. © Photo News

Sportcafés halen opgelucht adem na beslissing Overlegcomité: “Supporters in het midden van de match wegsturen? Wie verzon zoiets ook?”

Het Overlegcomité stelt de sluitingsuren van de horeca dan toch gelijk. Binnenruimtes moeten vanaf 9 juni niet langer dicht om 22 uur, maar om 23.30 uur – zoals eerder bepaald voor de terrassen. De beslissing stemt horeca-uitbaters – en al zéker wie de wedstrijden van het EK Voetbal wil uitzenden - tevreden. “Gendarme spelen in mijn eigen zaak? Daar had ik nu eens totáál geen zin in”, reageert voormalige profvoetballer Bjorn Ruytinx, die in Leuven Café Sport uitbaat.

4 reacties

  • Anoniem

    3 jaar geleden
    't is maar te hopen als de tijd komt dat verlengingen en strafschoppen aan de orde zijn dat ook die 23.30 verdwijnt.
  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    In horeca zaken mag je vanaf 9 juni mits afstand met meerdere mensen binnen samen zitten en thuis mag je maar 4 mensen toe laten zelfs al zijn dit je kinderen en kleinkinderen wie heeft daar een zinnige uitleg voor ook al zullen die zich niet als een bende wilden gedragen als ze iets hebben gedronken (zie supporters Brugge)
  • Dick De Zeure

    3 jaar geleden
    Persoonlijk ga ik liever uit de bol op een goede streep muziek maar elk zijn goesting natuurlijk. En met een bak 33'ers voor 10 Euro kan je thuis Coronaproof supporteren zoveel je wil, je krijgt er zelfs nog een vlagje bij.
  • Pedro Vanbesien

    3 jaar geleden
    Horecauitbaters denken alleen aan hun eigen. Zoveel mogelijk pinten verkopen en wat de coronaregels betreft, die zullen wel niet meer tellen. Je moet maar eens zien hoe een bende voetbalsupporters uit de bol gaan met een glaasje(s) op.