(Themabeeld) ©  dvh

 

Dodelijk arbeidsongeval bij Coca-Cola in Gent

In de vestiging van Coca-Cola in de Gentse deelgemeente Zwijnaarde is zaterdagochtend een werknemer overleden na een arbeidsongeval. Dat bevestigt het Gentse arbeidsauditoraat en de communicatieverantwoordelijke. Een tweede werknemer werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Bron: BELGA

In de palletinstallatie van de productievestiging van Coca-Cola in Gent heeft zaterdagochtend een dodelijk arbeidsongeval plaatsgevonden. “Twee personen waren zaterdagochtend betrokken bij een arbeidsongeval. Daarbij kwam één persoon om het leven”, bevestigt arbeidsauditeur Danny Meirsschaut.

Het slachtoffer is een productiemanager die al meerdere jaren in de weekendploeg bij Coca-Cola aan de slag was. Een tweede medewerker is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk. “Een onderzoek naar de omstandigheden wordt momenteel door onze diensten opgestart”, zegt Meirsschaut.

“Wij wachten de resultaten daarvan af en zullen er onze volle medewerking aan verlenen”, aldus communicatieverantwoordelijke Eva Lefevre. ”Onze eerste gedachten gaan nu uit naar de familie en de directe collega’s van de slachtoffers. Wij bieden oprecht ons medeleven en steun aan. Aan de collega’s in Gent bieden we ook psychologische bijstand aan”, klinkt het nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER