Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA).
Volledig scherm
Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). © BELGA

Jambon: “Versoepeling sociale contacten op agenda van Overlegcomité volgende vrijdag”

Volgende vrijdag komt het Overlegcomité opnieuw bijeen, en dan staan onder meer versoepelingen inzake sociale contacten op de agenda. Dat heeft Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) aangekondigd in De Zevende Dag op één. “Maar we moeten altijd met twee worden spreken, want dat is enkel als de cijfers verder dalen en er geen varianten opduiken", aldus Jambon. 

7 reacties

  • Karel Caron

    3 jaar geleden
    Graag herziening coronapaspoort niet vanaf 1/7 maar vanaf 18/6.!!!
  • paul van gele

    3 jaar geleden
    Jambon laat het Overlegcomité voor wat het is ten zij jullie er weer graag een thee of koffie kransje van wil maken. Gisteren in het park gaan wandelen en alle tafels en banken waren goed bezet en de speeltuin was weer over bevolkt van de kinderen. De mensen hebben van het goede weer goed genoten gedronken en gegeten van de piknikbox.
  • philippe quinart

    3 jaar geleden
    Versoepelingen moeten er eens komen maar wat Jambon nu doet is niet correct maar dat zijn we gewoon van N-VA. Uit een regering stappen met als excuus het Marrakechakkoord maar iedereen weet dat de zaak van de humanitaire VISA de enige reden is. En Weyts die langs alle kanten aankondigingen doet maar het geld dan afhoudt van de dotatie zoals met de laptops voor de scholen. En dan al hun gebroken beloftes na de vorige verkiezingen maar blijkbaar speelt dat geen rol om stemmen te halen.
  • imke de meester

    3 jaar geleden
    versoepelingen tot september om dan weer de kraan dicht te draaien, dan is de horeca blij geweest en kan men terug beginnen met steunmaatregelen , wie gaat dat allemaal betalen , juist de kleine man.
  • Mario Roman

    3 jaar geleden
    En daarvoor moeten ze weer een nieuw overlegcomité doen, ze konden dat vrijdag niet beslissen.