BEDPRAAT. “Zijn vingers gleden binnen bij mij op hetzelfde ritme waarmee hij op mijn vingers zoog”

Elke week vertelt een m/v/x over zijn of haar laatste vrijpartij. Deze week: verpleegster Yasmijn, 29 jaar. Ze had achttien sekspartners en heeft drie maanden een relatie. Een week geleden had ze voor het laatst seks.

tekst Nele Reymen

Mijn hoofd lag op de armleuning van de zetel, zodat ik elke spier in mijn lijf kon ontspannen. Zijn hoofd zat tussen mijn benen. Hij wist perfect wat hij daar moest doen en voordat ik al meteen zou klaarkomen, liet ik me onderuit zakken zodat mijn lijf helemaal onder het zijne terecht kwam. Ik wilde meer dan orale seks. Ik wilde hem voelen. Helemaal en overal.

Ik heb bewust de eerste stap niet gezet. Niet tijdens deze vrijpartij en niet in onze relatie, omdat ik nog te vaak dacht en denk dat hij daar niet klaar voor is. De breuk met zijn ex was nog vers toen wij elkaar leerden kennen. Het verdriet en vooral de frustraties die hij had waren nog groot, maar de aantrekkingskracht tussen ons was dat ook. Dus schipperden we constant tussen aantrekken en afstoten. Tijd geven aan elkaar en tijd nemen voor elkaar. Seks volgde pas na een reeks afspraakjes. In andere gevallen zou ik dat saai gevonden hebben, ik ben meestal veel sneller. Maar met hem kreeg ik het gevoel dat we op die manier de spanning opbouwden. Ik koos er bewust voor om zijn tempo te volgen en dat bleek de juiste beslissing. Het vertrouwen groeide en ik voelde dat hij zich steeds meer openstelde voor mij. Niet omdat we uiteindelijk seks hadden, wel omdat ik het merkte aan kleine dingen. Het waren details. De manier waarop hij met zijn vingers mijn haar achter mijn oor strijkt, hoe hij me soms een knipoog geeft of zijn hand zomaar op mijn knie legt. Hij laat me voelen dat hij mij vertrouwt en dat ik hem kan vertrouwen.

Hij hing met zijn hoofd recht boven het mijne en ik liet mijn vingers over zijn gezicht glijden. Voorzichtig volgde ik met mijn vingertoppen de contouren van zijn mond. Zijn lippen voelden nog nat aan. Hij opende zijn mond een beetje en zoog zachtjes op mijn vingertop. Bij niemand was dat zo sensueel als bij hem. Ik genoot, al lag dat misschien ook aan het feit dat zijn hand ondertussen tussen mijn benen verdween. Zijn vingers gleden binnen bij mij op hetzelfde ritme waarmee hij op mijn vingers zoog. Mijn lichaam begon automatisch ook op dat ritme te bewegen. Het was alsof hij in me stootte, maar dan niet helemaal. Het deed me enkel meer verlangen naar wat nog moest komen. Naar het komen op zich. Ongeduldig wilde ik zijn hand wegtrekken om me echt te laten penetreren, maar hij hield me tegen. Hij draaide me in één beweging op mijn buik en trok mijn achterste tegen hem aan, zodat we in de hondjes-positie zaten. Ik zette me schrap in die ruime, te zachte zetel en liet me nemen. Ik genoot van elke stoot en kreunde mezelf naar een hoogtepunt, dat we zelfs konden delen.

Lees meer

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws