Premier De Croo: “Er zullen grenscontroles zijn, maar we kunnen niet elke auto tegenhouden”

11 reacties

  • julien boonen

    3 jaar geleden
    Bent jij eerste minister van Belgie ,of ben jij een trekpopje aan een draadje .En mee huilen met de wolf in het bos.
  • Freddy De Vos

    3 jaar geleden
    Ik vind de maatregelen maar raar tegenwoordig, het lijkt wel of Corona verdwenen is. Reizen, Tommorowland, horeca, ... . En in september zal men weer wenen omdat de cijfers stijgen zeker? Festivals, uitgaan, bepaalde massabijeenkomsten had men beter verboden tot iedereen is ingespoten.
  • Jozef Vermeulen

    3 jaar geleden
    Hebben die nu niets geleerd van de skiërs die in februari 2020 terugkwamen zonder dat ze in quarantaine moesten? Zo is deze miserie hier begonnen.
  • Victor Coekaerts

    3 jaar geleden
    En hij zei dat met zijn gebruikelijk glimlachje. Lachte hij de burger uit met hun naïviteit dat ze het wel zullen geloven of kon zijn pret niet op. Van al wat eerder werd voorgeschoteld en met de voorwaarden daaraan gekoppeld is meestal niets van in huis gekomen. Omdat het niet kon wegens ondoenbaar maar werd verkocht als waarheid.
  • Dirk De Beuckelaer

    3 jaar geleden
    Ze hebben ons weer goed liggen met hun loze beloftes. Dan heb je 2 prikken gekregen kan je nog niet reizen door de incubatietijd. Dat hebben ze natuurlijk even verzwegen! Bovendien kan je nog een hoop geld gaan neertellen voor die pcr testen. Bovendien zal je als werkmens nog een veel duurdere pcr test moeten betalen omdat je geen tijd hebt om bij het officiële testcentrum terecht te kunnen.