AFP
Volledig scherm
© AFP

Meer testcapaciteit voor wie op reis wil, maar niet altijd vlak bij de deur

Zoetjesaan weten we of we al dan niet tijdig gevaccineerd zullen zijn om onze geplande reis te maken. Maar als dat niét zo is, raken we dan wel op tijd aan een negatief PCR-testresultaat, die andere optie om - naast een recente coronabesmetting - zorgeloos te kunnen reizen in Europa? Geen paniek: de testcapaciteit wordt uitgebreid en vanaf eind deze maand kan je je afspraak online maken. Alleen zal je misschien niet in het dichtstbijzijnde testcentrum terechtkunnen.

6 reacties

  • birgit vanderest

    3 jaar geleden
    Gratis en bijna aan je deur getest. Blijkbaar is gratis enkel voor de beter behoeden onder ons. Ikga niet op reis, geen centjes over.
  • Marc Puystiens

    3 jaar geleden
    Wat met onze kinderen? Achterlaten?
  • Victor Coekaerts

    3 jaar geleden
    Begrijp uit sommige hoeken te begrijpen dat de vaccinatie, en zeker van risicopatiënten, er onder lijden omdat testcentra zich moeten haasten om toekomstige reizigers te testen. Wat een wereld. Eerst jongeren die binnenkort praktisch voorrang gaan bekomen en nu de vakantiegangers. Alles voor de economie zeg maar. Wat een blauwe regering wel niet vermag.
  • Chris Fraeyman

    3 jaar geleden
    Mooi toch, begin mei de 1e maal gevaccineerd begin aug vr de 2e keer, dus ik heb een test nodig, die kost ons 50 euro per persoon, ik dacht dat die gratis was....belgie
  • Willy Verschooren

    3 jaar geleden
    Al wat een overheid “gratis “ geeft , moet de burger betalen op termijn.