AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Romelu Lukaku maakt indruk op vriend en vijand: “Zo’n goalgetter zorgt voor rust en vertrouwen in een ploeg”

Rode DuivelsRomelu Lukaku (28), angstgegner van zowat elk land op het komende EK. De focus, de drive, de goals: zestig (!) al voor de Rode Duivels. “Of ik onder de indruk ben? Neen, zijn prestaties verrassen me al lang niet meer.”

11 reacties

  • Eric Servaes

    3 jaar geleden
    Bende pottestampers. Knielen voor BLM. Wat een cynisme…. En in 2022 gaan sjotten in een land waar moderne ( zwarte) slaven worden gebruikt en er al 6000 om het leven zijn gekomen. Alleen de €€€€€€€s tellen. Hypocrieten.
  • Wilfried Vanden Berg

    3 jaar geleden
    Als hij de bal niet op de voet krijgt staat hij met zijn vingertje te zwaaien . Dat Messi en Ronaldo op een heel andere positie spelen, dat is correct. Maar als die de bal krijgen, die werken voor dat ze een doelpunt maken. En dat ze heel soms missen , dat is ook correct. Maar die staan niet te wachten aan het doel van de tegenpartij te zwaaien met hun vingertje om de bal te krijgen.
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    Wilfried Vanden Berg Lukaku, Ronaldo en Messi spelen alle drie op een andere positie op het veld hoe kun je ze dan vergelijken
  • Martijn Scheffer

    3 jaar geleden
    Niemand vergelijkt hem met Messi, een heel ander type speler, die niet kan kopen, en niet zo sterk is als,lukaku, en dus geen spits, Ronaldomis dat wel, en is nu inderdaad minder goed dan Lukaku, wie won ook alweer de scudetto ?
  • Davy Leys

    3 jaar geleden
    Wilfried van den Bergh, wat telt voor een spits de show die hij verkoopt of de ballen die tegen de netten gaan! Lukaku is al lang een topspits