©  AFP

PSG-voorzitter: “Mbappé blijft in Parijs. Wij zullen hem nooit verkopen”

Voorzitter Nasser Al-Khelaifi van Paris Saint-Germain heeft een einde gemaakt aan alle speculaties: Kylian Mbappé speelt volgend seizoen gewoon voor zijn club. “Ik zal duidelijk zijn, Mbappé blijft in Parijs”, aldus de Qatarese clubbaas in de Franse sportkrant L’Équipe. “We zullen hem nooit verkopen en hij zal nooit gratis vertrekken. Hij heeft alles wat hij nodig heeft in Parijs.”

Bron: BELGA

De Franse sterspeler, afgelopen seizoen goed voor 42 doelpunten in alle competities, heeft een contract bij PSG tot juni 2022. Er is de afgelopen weken echter nadrukkelijk gespeculeerd over een vertrek van Mbappé deze zomer naar Real Madrid.

“Waar moet hij heen? Welke club kan vandaag de dag concurreren met de ambities van PSG? Dit is Parijs, dit is zijn land en het is zijn missie hier te voetballen om de Ligue 1, zijn land en de hoofdstad te promoten. We zullen spoedig een nieuw contract met hem overeenkomen”, aldus Al-Khelaifi.

PSG won dit seizoen alleen de Franse beker. De club moest de landstitel afstaan aan Lille en werd uitgeschakeld in de halve finales van de Champions League door Manchester City.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer