vliegtuig spot UFO
Volledig scherm
PREMIUM
vliegtuig spot UFO © rv

Zou het dan toch? Amerikaanse overheid komt met rapport over 120 incidenten met ufo’s

“Wat was dat? Wow, ze zijn met een hele vloot!” Eind deze maand presenteert de Amerikaanse overheid een grootschalig onderzoek naar incidenten met ufo’s, en de eerste bevindingen zijn al uitgelekt. Spannende tijden, voor sceptici én ‘believers’. Gezichtsbedrog, geheime tests van de Chinezen of dan toch een bezoekje van intelligent buitenaards leven? Een overzicht van wat we al (mogen) weten.

27 reacties

  • Christophe Moser

    3 jaar geleden
    Het is trouwens allemaal mind control door overheden, kijk maar eens naar een land als Chili. Daar wordt er tenminste open over gecommuniceerd als zijnde een bestaande zaak en terecht. Zij negeren tenminste niet wat hun ogen zien, zowel in de lucht en de gelijkenissen met de mega beeltenissen diep gekerfd in de bodem van de woestijn.
  • frank mallentjer

    3 jaar geleden
    Bij ons komen die toch niet. Belastingen veel te hoog ze zouden wel zot zijn. Maar bezie het van de vrolijke kant. Wij hebben al een wereldvreemde regering. Dat is toch al een begin hé, en die laten zich wel graag filmen.
  • Carla Van Geel

    3 jaar geleden
    Eens aan Musk vragen hoeveel hij er al heeft afgeschoten en hoeveel er nog gaan volgen. We kunnen nu al niet meer de Orion nevel zien zonder beeldverstoring door alles wat al rond onze planeet draait.
  • peter vandenweyer

    3 jaar geleden
    Leven wij wel hier op aarde...of in een virtuele omgeving als proefwezens...
  • Aäron Vandeputte

    3 jaar geleden
    Allemaal afleiding, de Arizona audit is waar geschiedenis wordt geschreven.