Kevin De Bruyne komt aan in Tubeke
Volledig scherm
Kevin De Bruyne komt aan in Tubeke © Twitter De Bruyne

De Bruyne komt aan in basecamp in Tubeke - Martínez: “Kevin zien arriveren, is het hoogtepunt van de dag”

Rode DuivelsDaar is ‘KDB’. Kevin De Bruyne is na een weekje rust gearriveerd in Tubeke. “Hem zien toekomen, is het hoogtepunt van de dag”, glimlachte bondscoach Roberto Martínez op zijn persconferentie.

9 reacties

  • bert de jaegher

    3 jaar geleden
    Wat heeft Eden hazard getoond ? 10 minuten rond gewandeld in zijnen tuin en voor de rest niks. Daarentegen heeft Doku lef en inzet en is een basisspeler. Belgen iets beter dan tegen Griekenland maar hoog vd toren moet er niet geblazen worden ref 1ste 10 minuten was het lopen achter de bal
  • Peeters Francis

    3 jaar geleden
    Op uw werk aankomen is dat dan een hoogte punt, dan heb ik iedere dag een hoogte punt want ik moet al 45 jaar aankomen op mijn werk.
  • philippe schotte

    3 jaar geleden
    De Bruyne is de dame in het schaakspel , hij moet de ploeg op sleeptouw nemen , in Hazard geloof ik minder , geweldige voetballer maar ontbreekt aan profmentaliteit !
  • Mark Pennings

    3 jaar geleden
    In tegenstelling met de meeste commentatoren beweer ik dat de eerste 10 minuten wel goed waren. De voorheen te zwakke defensie deed het nu wel zeer goed en gaf niks toe!
  • Jan Van Rompaey

    3 jaar geleden
    Mertens heef er nog niet veel van gebakken als hij de Belgische kleuren verdedigt. Hij dartelt wat rond op de grasmat. Dat is geen aanvaller, dat is een meeloper.