Bea Van der Maat en  Willy Sommers.
Volledig scherm
PREMIUM
Bea Van der Maat en Willy Sommers. © VTM

Artiesten reageren met gemengde gevoelens op terugkeer ‘Tien om te Zien’: “Ze kiezen altijd hetzelfde kliekske op tv”

TV“Het voelt aan alsof het allemaal niets meer mag kosten.” Luc Steeno (56) vat goed samen hoe bij veel artiesten de eerste euforie is omgeslagen in ontgoocheling. De comeback van het iconische liedjesprogramma ‘Tien Om Te Zien’ is bij enkelen in het verkeerde keelgat geschoten. Niet alleen het archiefconcept wordt met misprijzen onthaald, ook de selectie van de artiesten komt bij sommigen hard aan. “Vandaag worden programma’s gemaakt om adverteerders te lokken. De omgekeerde wereld.”

1 reactie

  • Roger Declercq

    3 jaar geleden
    Volledig akkoord. Het zijn steeds dezelfde die op TV verschijnen, die dan nog denken dat ze kunnen zingen. Meestal vreten ze hun microfoon op en roepen zoals op de markt.
  1. Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”
    PREMIUM
    TV

    Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”

    ‘Na mijn ontslag bij ‘Thuis’ voelde ik mij een beetje verslagen. Moest ik mezelf op mijn 50ste opnieuw gaan verkopen?’ Dat ‘bedelen’ is verleden tijd voor Muriel Bats (56). Zij staat opnieuw op de set, deze keer die van ‘Familie’. En behalve acteren, heeft Muriel ondertussen ook nog een job als uitvaartmoderator. Dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de pijnlijke nasleep van haar ontslag en haar niet-traditionele relatie met vriend Leo. “Na elf jaar wonen we niet samen. Waarom zouden we?”
  2. “Slapen met iemand waarmee ik geen klik heb? Dat zou heel ongemakkelijk voelen”: waarom boerin Sanne stopt met ‘Boer zkt vrouw’
    PREMIUM
    TV

    “Slapen met iemand waarmee ik geen klik heb? Dat zou heel ongemakke­lijk voelen”: waarom boerin Sanne stopt met ‘Boer zkt vrouw’

    ‘Boer zkt vrouw’ bleek een emotionele rollercoaster voor Sanne Theuwissen (33) uit Bocholt. Niet alleen had ze het moeilijk met alle mannelijke aandacht, maar ze besloot ook vroegtijdig het programma te verlaten. Een unicum in de geschiedenis van het VTM-programma, maar voor Sanne was het de juiste keuze, legt ze uit in een openhartig interview. Wat liep er mis? Hoe reageert haar familie? En gelooft ze nog in de liefde? “Ik ben niet van plan om meteen weer te gaan daten.”