Macron krijgt van omstander klets in het gezicht

UPDATEEmmanuel Macron is vandaag door een man in zijn gezicht geslagen. Dat gebeurde tijdens een bezoek van de Franse president aan Tain-l’Hermitage in het zuidoostelijke departement Drôme. De man die sloeg werd daarna meteen besprongen door beveiligers. Hij en nog een andere persoon zijn opgepakt.

7 reacties

  • Evi Hofkens

    3 jaar geleden
    Die persoon had evengoed een mes kunnen steken... zijn beveiliging heeft toch gaten.
  • Vera Andries

    3 jaar geleden
    Goed gemanierd zijn, beleefd zijn, beschaafd zijn,... dat is allemaal achterhaald ! Nu moet iedereen "mondig" zijn, jammer dat de meesten denken dat dit een synoniem is van boertige onbeschoftheid !
  • Patrick Vandeputte

    3 jaar geleden
    Iedere dagen zijn er zaken die aantonen dat er steeds minder en minder respect is voor alles en iedereen. En de (a)sociale media speelt daar een grote rol in.
  • Marie Besauw

    3 jaar geleden
    Er zijn nog heel veel gekken op vrije voeten..rotte wereld
  • Antoine Vanpeteghem

    3 jaar geleden
    De sociale media dragen bij tot een maatschappij vol frustraties. Iedereen jaagt iedereen op. Wat we dagelijks lezen aan commentaren op nieuwsberichten tart elke verbeelding. Extreem gedachtengoed vindt ruime weerklank op deze zogezegde sociale media. Tijd dat zware straffen worden uitgesproken tegen haatpredikers, dat sociale media worden gevolgd en haatpredikers vervolgd zonder dat iemand klacht neerlegt. Dit voorval is een gevolg van laksheid in bestraffing.