Karim Benzema moest nog voor de rust naar de kant.
Volledig scherm
Karim Benzema moest nog voor de rust naar de kant. © AFP/rv
Frankrijk FRA
3
EINDE
0
Bulgarije BUL
  • 29' Goal Antoine Griezmann
  • 83' 90' Goal Olivier Giroud

Frankrijk wint laatste oefengalop, maar houdt adem in voor geblesseerde Benzema: “Wilden geen enkel risico nemen na harde klap”

VoetbalFrankrijk heeft het thuispubliek uitgewuifd met een duidelijke overwinning tegen Bulgarije, maar zal toch gematigd tevreden terugblikken op de laatste oefengalop. Spits Karim Benzema viel namelijk nog voor de rust uit met een blessure aan de knie. Bondscoach Deschamps kon nog niet veel kwijt over de ernst. “We moeten afwachten.” 

3 reacties

  • Glenn Schokaert

    3 jaar geleden
    Frankrijk speelt zoiezo kampioen, ook al kan Benzema ni meedoen. Ze hebben de beste spits en 1 van de beste middenvelders ter wereld
  • Piet Janssen

    3 jaar geleden
    Ben het helemaal met Stefaan eens. Is er iemand geblesseerd dan komt er wel weer een ander aan de beurt. Het is maar voetbal :)
  • Stefaan Vanwijnsberghe

    3 jaar geleden
    Net of dat die ploeg geen volwaardige reserven heeft. Bij de duivels net zo, wat een probleem dat De Bruyne en Hazard niet kunnen meedoen. De reservebank is ook goed, en de meeste van die reservespelers moeten zich nog bewijzen. Het is maar voetbal, geen oorlog en geen hongersnood.