BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nog geen De Bruyne op groepstraining bij Duivels

Rode DuivelsZoals verwacht nog geen Kevin De Bruyne (29) gisteren op training bij de Rode Duivels, al kwam hij wel een kijkje nemen. KDB volgde voor de derde dag op rij een individueel programma. Pas als de medische cel (vandaag?) groen licht geeft, mag De Bruyne de groepstraining hervatten. En is er misschien nog een kans(je) dat hij meereist naar Rusland. Met z’n cognitieve functies gaat het alvast goed. De Bruyne dolde dinsdag tijdens het nemen van de groepsfoto al met Eden Hazard.

14 reacties

  • John De roo

    3 jaar geleden
    Als de Bruyne niet start tegen Rusland zou het wel eens heel snel afgelopen kunnen zijn voor België. Eerste match verliezen , dan mag er niks meer misgaan.
  • Dirk

    3 jaar geleden
    Er zijn belangrijker dingen dan voetbal in het leven. Trouwens het welzijn van Kevin gaat voor .
  • Steven Du Four

    3 jaar geleden
    Dat is inderdaad een serieuze domper!
  • Dave Janssens

    3 jaar geleden
    Wanneer De Bilde van een domper spreekt denk ik onder meer; Heeft die de match tegen de Kroaten wel gezien en 2, wie winst en verlies tegen de Russen godbetert en in een teamsport notabene laat afhangen van 1 speler, net zoals Degryse het vaak en laatste keer deed met dit keer Lukaku, bergt zijn ambities voor eindzege beter meteen op. Daar straalt zoveel onmacht af, en te weten dat De Bilde en Degryse zelf internationale carrières hebben gehad, soms denk ik dat ik dat gedroomd moet hebben.
  • Wendy Vandereyken

    3 jaar geleden
    Zal waarschijnlijk een gouden generatie zonder prijs blijven. Die nummer 1 op de FIFA-ranking is leuk, maar het palmares blijft blanco. Een trofee winnen, daar draait het om. Alleen dat wordt onthouden.