Arbeidshof geeft Nuyens gelijk, Van Aert veroordeeld tot boete van 662.000 euro: “Dit is absoluut en volledig eerherstel”

WielrennenEen verbrekingsvergoeding van 660.000 euro. En een dringende reden voor ontslag die door het Arbeidshof van Antwerpen van de tafel is geveegd. Wout Van Aert kreeg gisterochtend hoog in de bergen in het Franse Tignes vervelend nieuws te horen. Het Arbeidshof oordeelde dat zijn contractbreuk op 17 september 2018 met Sniper Cycling, de ploeg van Nick Nuyens, onterecht was. De opluchting in het kamp-Nuyens is groot: “Dit is absoluut en volledig eerherstel.”

31 reacties

  • Nicolas Van Hoecke

    3 jaar geleden
    Zou mij niet verbazen dat Nuyens dit gevraagd heeft maar kan je amper bewijzen in een rechtszaak. Als het waar is zou ik er ook niet meer voor willen werken. Voor Nuyens gaat het gewoon om geld.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Het is toch heel eenvoudig: een ondertekend kontrakt moet gerespecteerd worden! En ik zou niet weten waarom voor VA de wetten anders zouden zijn.
  • Luc Croonenborghs

    3 jaar geleden
    Aan zijn sponsors heeft Nuyens geen goodwill getoond toen kopman Van Aert vertrok. Bij hen heeft hij alles afgedwongen via dagvaardingen. Zou netjes zijn om dat geld terug te geven aan de betrokkenen voor gemiste publiciteit.
  • Frank Coussement

    3 jaar geleden
    Nuyens wil zich verrijken op de kap van een echte coureur.
  • Dirk Van Den Bossche

    3 jaar geleden
    Niet te vroeg juichen Nuyens , na cassatie zal je hopelijk met 0 euro afdruipen. Je had niet eens het geld om Wout te betalen. En Roompot moest je niet hebben bij de fusie.