Direct naar artikelinhoud
Studio 100Rewind Party

Stormloop op tickets: Studio 100 plant extra Rewind Party met Spring in het Sportpaleis

Studio 100 Rewind PartyBeeld Studio 100

Wil jij de Studio 100 Rewind Party, inclusief een optreden van Spring, graag bijwonen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want er komt nog een tweede avond bij. Gisteren kondigde Jelle Cleymans al een eerste datum aan, maar de vraag naar tickets was zo groot dat ze bij Studio 100 nu nog een extra feestje hebben aangekondigd.

Naar aanleiding van zijn 25-jarig bestaan kondigde Studio 100 gisteren de Rewind Party in het Sportpaleis aan. De interesse voor het evenement was gigantisch en de tickets vlogen dan ook als zoete broodjes over de toonbank. Wie naast een ticket gegrepen heeft of wie toevallig al plannen had op 4 december, kan wel nog een tweede poging wagen. Bij Studio 100 kondigden ze zonet nog een extra datum aan. Zo komt de tweede Rewind Party op zondag 5 december 2021 naar het Sportpaleis.

Tickets voor het evenement zijn te koop via de website van Studio 100. Voor een kaartje betaal je 25, 32, 37 of 42 euro. Kaartjes voor het tweede feestje op 5 december zijn vanaf nu te koop. En ook voor de eerste Rewind Party, op 4 december, zijn er ondertussen weer enkele tickets beschikbaar.