Gosiame Thamara Sithole (37).
Volledig scherm
Gosiame Thamara Sithole (37). © Twitter

Zuid-Afrikaanse vrouw bevalt van tien baby’s, Guinness Recordboek doet onderzoek

Een vrouw in Zuid-Afrika is bevallen van tien baby’s. Een correspondent van de BBC heeft vandaag hierover bevestiging gekregen van een overheidsfunctionaris. Toch is en blijft enig voorbehoud op z’n plaats. Een collega-ambtenaar deelde de Britse publieke omroep mee dat hij de baby's zelf nog niet heeft gezien. Indien het klopt, heeft Gosiame Thamara Sithole (37) een nieuw wereldrecord beet. Het Guiness Recordboek doet onderzoek.

2 reacties

  • erik vercammen

    3 jaar geleden
    @janna wat een kortzichtige reactie. Ja er is overbevolking in de wereld maar vergeet niet dat in de westerse landen er juiste en dalende geboorte trend is. Het is vooral Azië die te maken hebben met overbevolking. Ook had hij slechts een tweeling. Dat ze dan nog 3e kind willen kan ik begrijpen. Vele ouders hebben graag een jongen en een meisje en hun 1e was een tweeling dus misschien 2 jongens of 2 meisjes. Dat ze dan plots 10 bijkrijgen is wel wat! Hulp zal nodig zijn voor die ouders! Succes
  • Janna Friese

    3 jaar geleden
    Als je 10 kinderen ineens baart moet er toch wel een IVF behandeling zijn voorafgegaan. Het kan natuurlijk ook op natuurlijke wijze zijn geweest en kun je er niets aan doen! Wat ik niet begrijp dat de vader zo enthousiast was, welke toekomst gaan al die kinderen tegemoet in deze rotte wereld? Kindjes hebben ook recht op een waardig leven!! Er is al overbevolking in deze wereld, waarom in dergelijke landen niet verplichten om anticonceptie te nemen?