vtm
Volledig scherm
PREMIUM
© vtm

Dina Tersago gaat uit de kleren in de strijd tegen preutsheid: "Thuis loop ik met mijn zoontjes ook naakt rond"

TVWorden we steeds preutser? Dina Tersago (42) vraagt het zich af en gaat daarom uit de kleren, in de hoop dat u hetzelfde doet. Voor seizoen twee van 'Ze Zeggen Dat' wil ze met een massa mensen een artistieke naaktfoto maken in de stijl van Spencer Tunick. "Ik heb dit vooraf met mijn partner Wim besproken, al moest ik toch ook even slikken, toen ik het resultaat zag.”

23 reacties

  • Fanny Konings

    3 jaar geleden
    Terecht dat een studente half bloot om haar docent te manipuleren 0/20 kreeg , was het anders zou het grensoverschrijdend gedrag geweest zijn!
  • Fanny Konings

    3 jaar geleden
    Ik denk wanneer je tegenwoordig op straat te zien is en in Vlaamse films onnodig visueel extra in beeld , maar weinig nood is aan preutsheid, eerder heeft men nood aan hoe kleed ik me super vrouwelijk en sexy zonder bloot te laten zien of wat kan uitstraling doen voor jouw fantasiewereld wat veel meer er aan toe doet , ik vind dit jammerlijk nergens meer
  • mario schelfthout

    3 jaar geleden
    Van mij mag iedereen naakt gezien worden, met of zonder onvolmaaktheden want trouwens, wie is nu volmaakt? Voor de verkeerde denkers is er internet om aan hun euh, trekken te komen. Lang leve de vrijheid!
  • Glenn Verbeeck

    3 jaar geleden
    En welke mensen gaan hier aan meedoen denk je? Juist ja, mensen die zich goed voelen over hun lichaam en die daar maar al te graag mee willen pronken. Mensen die zich minder goed voelen over hun lichaam of mensen met complexen ga je daar volgens mij niet zien. Anders gezegd geeft dit een onrealistisch beeld. Wie zit er trouwens te wachten op zo iets? Ik wacht wel op andere zaken ondertussen.
  • Luc Ver Eecke

    3 jaar geleden
    Armoe troef , is ver gekomen .