Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images

Zware periode voor hooikoortslijders: grassen in bloei én heel veel pollen in de lucht

Momenteel zitten we in het hoogseizoen van de grassen want zij staan volop in bloei. De weersomstandigheden zijn momenteel zeer gunstig voor de verspreiding van pollen in de lucht, zo meldt Scienscano.

5 reacties

  • Christian Deckers

    3 jaar geleden
    Toch een mooi resultaat voor de groenen: zij hebben hun zin en de mensen beetje meer last van hooikoorts maar dat is bijzaak. Dat het aantal teken in de gazons waar normaal de kinderen spelen ongeveer x 100 is, is ook bijzaak en wordt verzwegen. De groene bemoeizucht is de directe oorzaak van demotivatie van échte groen- en tuinliefhebbers die steeds meer overwegen kunstgras te leggen. De groene religie is de natuur onwaardig, voor particulier groen zelfs een bedreiging.
  • Jan Van Dijck

    3 jaar geleden
    Ja dat mag je wel zeggen
  • Luciano van As

    3 jaar geleden
    Geweldig toch weer die groen gezinde politiekers, niet maaien in mei en ze gaan nog verlengen tot half juni, zij houden liever rekening met insecten dan met mensen die nu geweldig aan het afzien van hun hooikoorts! Schandalige incompetente politiekers!
  • sylvia van gastel

    3 jaar geleden
    Ja dat is te merken pfff
  • Michael Roelens

    3 jaar geleden
    Merci, hebben het hier al gemerkt pffff
  1. N-VA wil 19 Brusselse gemeenten omvormen tot één stadsgewest, met één politiekorps: “Zes zones, wie doet nu zoiets?”
    54

    N-VA wil 19 Brusselse gemeenten omvormen tot één stadsge­west, met één politie­korps: “Zes zones, wie doet nu zoiets?”

    Als het van N-VA afhangt, moeten de negentien Brusselse gemeenten worden samengevoegd en omgevormd tot één stadsgewest. Dat staat in het programma waarmee N-VA in Brussel naar de verkiezingen trekt. De Vlaams-nationalisten hebben vandaag drie zetels in het Brussels parlement. Hun ambitie is om na 9 juni “incontournable” te worden voor de vorming van een Brusselse regering, verklaarde partijvoorzitter Bart De Wever, die om de voorstelling van het programma kracht bij te zetten naar de persconferentie was afgezakt.
  2. Vanessa (52), moeder van ‘Temptation’-Megan, reageert voor het eerst. “Een luxeleven in Dubai? Ze heeft niet eens een spaarboek”
    PREMIUM
    45

    Vanessa (52), moeder van ‘Temptation’-Me­gan, reageert voor het eerst. “Een luxeleven in Dubai? Ze heeft niet eens een spaarboek”

    Dat realityster Megan Desaever (24) in ‘Temptation island’ als ‘koekerond’ - lees: oliedom - werd omschreven door haar toenmalige lief, vond haar moeder Vanessa Caroen niet leuk. Al kan ze daar intussen mee leven. “Want Megan dankt haar bekendheid eraan.” Maar dat Megan vrijdag samen met haar vader werd veroordeeld voor sociale fraude en gesjoemel met coronapremies, vindt haar mama een zwaar kruis om te dragen. “Dit verdient mijn dochter niet.”