Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Sciensano: “Nog amper 0,32 procent besmettingen bij volledig gevaccineerde Belgen en twee op drie had geen symptomen”

Besmettingen met Covid-19 na volledige vaccinatie komen maar beperkt voor in ons land en de meeste mensen die tóch nog besmet raken, hebben geen symptomen. Dat blijkt uit gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano. 

30 reacties

  • Michelle vranckx

    3 jaar geleden
    Begrijp wel nog steeds niet de risicopatienten AZ en nu wil men een deel ervan niet op 8 weken zetten !!!!
  • C Verhoeven

    3 jaar geleden
    mevrouw Vervaet, hetzelfde gevoel bij mij: ik heb mijn tweede prik 26/7, ik moet mijn vakantie daarvoor onderbreken en van de Provence terug komen (heen en weer 2000km). Er werd altijd gezegd dat je pas uitgenodigd wordt als men zeker is van de levering van vaccin. Dus ik stel mij dezelfde vraag: ofwel ligt mijn vaccin voor juli te wachten in de frigo en kan het net zo goed op 8 weken gegeven worden; ofwel kom ik mogelijk voor niks in juli naar huis. Top-idee!
  • Hilde Vervaet

    3 jaar geleden
    Ik zou een oproep willen doen naar alle mensen die op hun tweed prik AZ wachten om massaal naar de vaccinatiecentra te gaan aanschuivenals er 8 weken verstreken zijn. Als de regering het niet doet, dan doen we het zelf.
  • Hilde Vervaet

    3 jaar geleden
    Extra testcentra opzetten is wel mogelijk maar de AZvan 12 naar 8 weken brengen lukt niet. Indien ze het wel zouden doen zijn er waarschijnlijk geen extra testcentra nodig…
  • Nicole Seghers

    3 jaar geleden
    Ik en mijn man zijn nu 8 weken gevaccineerd met AZ...kunnen wij nu echt niet de 2de prik krijgen aub..neen wij gaan niet op reis maar wij verlzngen naar onze kleinkinderen en eens gewoon buiten te komen en ons Veilig te voelen ..reeds 14 maanden binnen ..