Mister Gay Belgium
Volledig scherm
PREMIUM
© Mister Gay Belgium

Mr. Gay Belgium Joren Houtevels over de gevolgen van verkrachting: “Het lukt niet om me bloot te geven bij iemand nieuw”

ShowbizzDe gruwelijke verkrachtingszaak in Gent — waarbij een 14-jarig meisje uit het leven stapte nadat ze was misbruikt en de beelden online waren gegooid — komt hard binnen bij huidig Mister Gay Belgium Joren Houtevels (21). Hij weet dan ook als geen ander wat het met een mens doet, want ook hij werd gechanteerd en verkracht. Hij getuigt over die vreselijke gebeurtenis en de gevolgen die hij tot vandaag met zich meedraagt. “Ik dacht dat ik het misbruik verwerkt had, maar besef nu dat ik het levenslang zal meesleuren.”

0 reacties

  1. Axana Ceulemans van Def Dames Dope voor het eerst plusoma: “Zelf kon ik geen kinderen krijgen, ik ga m'n kleindochter hard verwennen”
    BV

    Axana Ceulemans van Def Dames Dope voor het eerst plusoma: “Zelf kon ik geen kinderen krijgen, ik ga m'n kleindoch­ter hard verwennen”

    “Ze is een van de mooiste baby’s die ik ooit al heb gezien." Axana Ceulemans (bijna 54), bekend van Def Dames Dope en als choreografe van onder meer K3, is voor het eerst plusoma geworden. Haar schoondochter beviel op 23 april van een dochtertje, Myla. Voor het eerst vertelt ze trots over haar nieuwe rol als jonge grootmoeder. “Omdat ik zelf kinderloos ben, ga ik hier dubbel en dik van genieten.”
  2. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    3

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.