Woordvoerder Yves Stevens van het Nationaal Crisiscentrum herhaalde op het persmoment de coronaregels rond het in groep kijken naar  EK-wedstrijden van de Rode Duivels.
Volledig scherm
Woordvoerder Yves Stevens van het Nationaal Crisiscentrum herhaalde op het persmoment de coronaregels rond het in groep kijken naar EK-wedstrijden van de Rode Duivels. © Screenshot YouTube

“Als er drank op de locatie wordt aangeboden, moet je blijven zitten, zelfs als de Rode Duivels scoren”

EK VOETBALIn de aanloop naar de openingsmatch van het EK voetbal vrijdagavond en de eerste wedstrijd van de Rode Duivels morgen tegen Rusland, heeft woordvoerder Yves Stevens van het Nationaal Crisiscentrum de regels voor supporters nog eens op een rijtje gezet. “Iedereen heeft uitgekeken naar de sportzomer, maar ga verstandig om met de versoepelingen.”

9 reacties

  • Gino Sinnesael

    3 jaar geleden
    Nog zo'n kanjer van een maatregel. Dit doet me denken aan 'de raampjesregel' op de treinen, dat was enkel verplicht in de richting van de kust. In de andere richting was er geen enkel probleem...Onvoorstelbaar!
  • Arie Verwimp

    3 jaar geleden
    En de politie zal er naar kijken maar niet ingrijpen...losers
  • Roeland Van de Wal

    3 jaar geleden
    Heel begrijpelijk.Groot verschil zittend of rechtstaand juichen.Ergens is het misgegaan in het hoofd van de beslissing makers denk k zo.
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Die wordt de komiek van 't jaar. Als ik moet blijven zitten hoe moet ik dan achter een verse pint gaan ? En als onze Duivels scoren moet ik ook blijven zitten. Ja ter zal veel volk komen kijken peins ik. Niemand gaat blijven zitten. 0,0 %
  • Mark Vandebroecke

    3 jaar geleden
    En dat geloven al die regelgevers ? Komaan, dat is nog geloven in Sinterklaas. Al die voetbalbijeenkomsten zouden gewoon moeten verboden worden !