Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © Geert De Rycke

Massa’s vaccins gepland, maar zijn er ook genoeg vrijwilligers om ze gezet te krijgen?

Er zijn nu wel vaccins, maar binnenkort misschien geen vrijwilligers meer om ze te zetten. Met de zomer in zicht doen verschillende vaccinatiecentra een oproep naar nieuwe helpende handen, vooral van medisch geschoolde vrijwilligers. Is het enthousiasme getemperd nu de zon volop schijnt? En kan dit de vaccinatiecampagne vertragen?

10 reacties

  • Frans Roosen

    3 jaar geleden
    Ik kan Carina Blok en Anita Melkebeke volledig bijtreden! Veel, zeer veel vrijwilligers die nagenoeg volledig werken voor de beloning die ze krijgen vd meer dan positieve reacties van alle gevaccineerden én van de fijne onderlinge samenwerking! Maar ja, de betweters staan, als steeds, aan de zijkant.
  • anita melkebeke

    3 jaar geleden
    Ik zit nu al een aantal maanden als vrijwilliger aan de onthaalbalie woensdagen en andere dagen als avondshiften, nog na mijn vaste job... leuke sfeer daar, en altijd heel vriendelijk!
  • Carina Blok

    3 jaar geleden
    Nils De Vriendt, vele verpleegkundigen staan er wel vrijwillig. Ik word geen 50 euro per uur betaald. Mochten alle verpleegkundigen en helpers in de farmacie om spuitjes klaar te maken betaald worden aan 50 euro per uur zouden er geen tekorten zijn. Het is hard werken, gratis! Denk na vooraleer je leugens verteld!
  • Roos Thuinmans

    3 jaar geleden
    Betaalde vrijwilligers,zijn geen vrijwilligers!
  • Nils De Vriendt

    3 jaar geleden
    Vrijwillig, laat me niet lachen! Enkelingen met een nobel hart, de rest met de kolenschop geld scheppen. €50/u verpleegkundigen die vzccins zetten, €80/u aanwezigheidsvergoeding voor de dokter, weekend €120/u. De hoofdarts die hem het vaccinatiecentrum aantrekt krijgt standaard €30.000, zonder enige prestatie! Veel respect voor de portier, baliemedewerkers en andere vrijwilligers die tussen de dieven gratis het beste van zichzelf geven!