Michel Wuyts.
Volledig scherm
Michel Wuyts. © Hollandse Hoogte / Alex Vanhee

Forse kritiek op gedwongen pensioen Michel Wuyts en Frank Raes: “VRT vindt dat je netto een last bent. Spijtig”

Er komen heel wat verbaasde reacties op het pensioen van VRT-sporticonen Michel Wuyts en Frank Raes. Volgens econoom Paul De Grauwe “wil de VRT blijkbaar zijn akkoord niet geven” om langer te blijven werken. “Kan alleen maar omdat VRT vindt dat je netto een last bent. Spijtig.”

60 reacties

  • Willy van craen

    3 jaar geleden
    Als je voor 30 jaar 65 werd was je een oude man of vrouw. Nu zijn er meer die gemakkelijk tot hun 70 door kunnen gaan afhankelijk job. Ik ben 81 en werk nog full time met plezier. Natuurlijk zijn er velen die liefst vlug stoppen met werken omdat ze het niet graag doen.
  • pierre de smet

    3 jaar geleden
    Kan men hierboven niet vragen om Rik De Saedeleer en Jan Wouters te laten terugkomen . De ene voor het voetbal en Jan terug op een moto met hun deskundige commentaren en ze trokken niemand voor .
  • Peter Nols

    3 jaar geleden
    Waarom zou een bedrijf iemand die slecht ligt bij de collega's nog in dienst houden als ze er gratis vanaf geraken wegens pensioen. Er is al stevig geklonken op dat afscheid, maar dan wel zonder Wuyts.
  • Ludo Wouters

    3 jaar geleden
    Eigen lof stinkt. De Win, Wuyts, Raes, ze denken alle drie dat ze onmisbaar zijn op TV. Bij een bedrijf heb je een contract en dat is werken tot je 65 bent. Daarna is het gedaan. Wil je langer werken, dan wordt je zelfstandige maar daar heb je moed voor nodig.
  • Yves De Groote

    3 jaar geleden
    Iedereen gelijk voor de wet is een democratisch beginsel. Ze kunnen nog altijd op zelfstandige basis verder werken maar ik denk dat er dan aan het pensioen wordt geknabbeld.