Op het internet circuleren er genoeg filmpjes en foto's van 'magnetische' armen. Klopt niets van.
Volledig scherm
Op het internet circuleren er genoeg filmpjes en foto's van 'magnetische' armen. Klopt niets van. © Twitter

FACTCHECK. Nee, je arm wordt niet magnetisch na coronaprik

Kan je arm magnetisch worden door een coronaprik? Daarover is er momenteel wel wat te doen online. Tijd voor een woordje uitleg, dachten ze bij de Taskforce Vaccinatie. Het antwoord is duidelijk: nee.

22 reacties

  • Hans Torenven

    3 jaar geleden
    @ mich lee is allemaal niet waar van dat magnetisme, dat weet iedereen. Maar het ging in de commentaren over mensen die bv geen vaccin willen en daarom direct bestempelt worden als 'anti'.
  • Roger De Munck

    3 jaar geleden
    zou nog niet slecht zijn dan weet ik waar mijne sleutel gebleven is dan moet je hem niet meer in de wielkast steken dat doet iedereen .dus toch coranaprik je ziet heeft veel voordelen je word er niet ziek van en je verliest je sleutel niet wat nog
  • mich lee

    3 jaar geleden
    Hans Torenven, gezond kritisch vesratnd? Dat zijn dan toch geen mensen die geloven dat je magnetisch wordt van dat vaccin? Anders is dat wel kritisch, maar niet echt gezond kritisch
  • Hans Torenven

    3 jaar geleden
    waarom altijd praten over antivaccers ? Je kan het ook mensen met een dosis gezond critisch verstand noemen, geen kuddebeesten, zoals de meesten.
  • johanneke li

    3 jaar geleden
    we spreken over usa hé waar velen nog in een god geloven! er is veel bijgeloof daar! complottheorieen zijn ook een vorm van bijgeloof!