AFP
Volledig scherm
© AFP

“Lukaku maakt alles makkelijker, hij is overal op het veld dominant”: buitenlandse pers strooit met lof naar killer én mens Romelu Lukaku

Rode DuivelsOveral Romelu Lukaku. Ook bij de buitenlandse media laat onze spits alwéér een overweldigende indruk na. De ene krant noemt de Duivels sober zonder meer, de andere site bombardeert ons tot topfavoriet. Maar overal staat Lukaku centraal, ook als mens. “Hij had na zijn goal maar één doel: Christian Eriksen aanspreken. Een emotioneel moment voor 34.000 supporters.” Een bloemlezing van odes aan ‘Big Rom’.

25 reacties

  • robert van nuffel

    3 jaar geleden
    en zeggen dat hij met ons geld groot geworden is (ocmw) en geen belastingen moet betalen
  • michel schoep

    3 jaar geleden
    Vroeger sprong de bal regelmatig 3 meter van zijn voet als hij aangespeeld werd, en hij slaagde er ook dikwijls in om zich onaanspeelbaar op te stellen terwijl hij toch stond te molenwieken om de bal te krijgen. Vandaag is hij superklasse. Maw énorme vooruitgang geboekt door hard te werken. De kritiek vroeger was terecht. Vandaag is Lukaku wereldklasse.
  • danny janssens

    3 jaar geleden
    Sorry Dries , maar jou top is reeds bereikt. Als trainer gaf ik je op basis van wat je nu brengt nooit een basisplaats. Er loopt veel beter rond.
  • Ilsy .Voet

    3 jaar geleden
    Patrick Tielemans, ja want Turkije is natuurlijk een geweldige ploeg.
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    @Harold Anckeart EK 2016 is België voor Engeland geëindigd, WK 2018 is België voor Engeland geëindigd. Zelf 2 x gewonnen van de Engelsen. Dus ik begrijp u probleem niet want Kane heeft anders nog niet veel gebracht aan wat jij verteld.