Roberto Martínez.
Volledig scherm
Roberto Martínez. © Photo News

Martínez spuit mist richting Denemarken: “Laat ik Eden starten? Witsel maakt minuten. Wat met De Bruyne?”

Rode DuivelsRoberto Martínez heeft de Denen goed liggen. Met zijn persconferentie gisteravond spuit Martínez mist over de elf die donderdag aan de aftrap komen tegen Denemarken.

6 reacties

  • Alex Rasera

    3 jaar geleden
    Ja die score van 3-0 is niet verkeerd, maar je moet er ook recht doorheen kijken, met het oog op wat gaat komen. Net als die FIFA ranking die niets voorstelt. 2 goals in geschenkverpakking van de Russen en een tergend langzame 2de helft, zoals we helaas al vaker gezien hebben van de Belgen. En het gaat me niet eens om het goud, maar wat ik gezien heb was niet beter dan Nederland of Italie. Doku moet inderdaad spelen. Jong geweld. Ervaring is beetje overrated.
  • Actie reageertje Reactie

    3 jaar geleden
    Johan; tot op heden, goudengeneratie zonder goud. Maar Lukaku is wel een wereldspits geworden.
  • Jochen Leijgers

    3 jaar geleden
    Zet Doku maar eens op. Heb je hem al bezig gezien in Frankrijk?
  • Jochen Leijgers

    3 jaar geleden
    Hebben terug iemand nodig die de aanval inzet. Tegen rusland veel te veel de bal achterin gehouden. Tegen een topland kunnen we zo niet spelen.
  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Een serieuze fout om Witsel 'minuten te geven'. Stel dat het niet lukt, moet je hem terug opnieuw vervangen en door wie dan ? Tenzij je hem maar tien minuten geeft bij een voorsprong van drie tegen nul uiteraard ... Witsel moet je zetten van in het begin als je voor 99% zeker bent dat hij volledig klaar is. Lukt het niet kan je nog Dendoncker terug zetten. Leander is trouwens zeer goed begonnen aan het tornooi en zijn fysieke capaciteiten moeten deze van Witsel toch ruimschoots overstijgen nu.