Suki geniet al voor de vierde zomer op rij van haar zwemcontainer.
Volledig scherm
PREMIUM
Suki geniet al voor de vierde zomer op rij van haar zwemcontainer. © Simon Mouton Photo News

Vraag naar zwembadcontainers vervijfvoudigd: zelfs wie geen waterrat is, gaat overstag

Steeds meer Vlamingen plaatsen een zeecontainer in de tuin als thuiskantoor, mantelzorgwoning maar vooral zwembad. “Maar zeker bij zwemcontainers zagen we de vraag de voorbije tijd vervijfvoudigen”, klinkt het bij Container Concepts. Hoeveel kost zo’n zwemcontainer juist? “Een container is goedkoper, flexibeler en sneller geplaatst”, stellen ze bij Add Home/Poolbox.

39 reacties

  • Bart De Groote

    3 jaar geleden
    Ik heb zelf geen zwembad, maar vind die jaloerse reacties hier over watertekort enorm triestig. Jullie weten niet zeker dat er dagelijks MILJOENEN liters water de grond in lopen, omdat het waternet is België zo lek is als een zeef omwille van de veroudering. Als je dat weet, dan is die paar kubieke meter water, die trouwens als je het goed doet nooit meer vervangen moeten worden, een peulschil. Je 'verspilt' meer water op een jaar met het toilet door te trekken!
  • jef wouters

    3 jaar geleden
    mijn buurman krijgt zelfs geen vergunning voor een carport ,dus voor een container zou wel mogen dan?
  • Bart Meers

    3 jaar geleden
    een zwembad vul je maar 1x en al dat water kan je gerust gans je leven mee gaan, het onderhoud van je water is héél belangrijk!
  • Victor Coekaerts

    3 jaar geleden
    Mag ik binnenkort bij watertekort mij komen laven aan jullie zwembad. lijkt een oase in de woestijn te worden. Stel je voor dat er maar op bepaalde uren of zelfs dagen drinkwater beschikbaar is. Je moet een emmer vullen om je aardappelen een hele week te koken. Wassen wordt een luxre zodat de deodoranten de deur gaan uitvliegen. Toilet verboden door te spoelen, eenmaal per week. Maar wel leuk om naar de buren hun zwembad te kijken waar ze lustig plonsen.
  • Norbert Corten

    3 jaar geleden
    En wij moeten zuinig omspringen met water, is dit weer voor de happy few met een grote tuin ?