BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Remco Evenepoel dolt na opsteker en kijkt vooruit: “Kracht en snelheid komen terug, woensdag is weer een test”

WielrennenGrappen, grollen, lachen, gieren, brullen. De sfeer zat er blijkbaar goed, na sprintwinst van Mark Cavendish in de slotrit van de Ronde van België. En na de eindzege van Remco Evenepoel, die afgelopen weekend niet meer in het gedrang kwam. Evenepoel heeft zijn opgave in de Giro verteerd. “Mijn basis was niet breed genoeg om drie weken voluit te koersen.”

9 reacties

  • lode wijk

    3 jaar geleden
    Een Belgische renner dus prima voor mij, het is stillaan tijd geworden dat alle Belgische supporters moeten inzien dat wij voor onze Belgen moeten opkomen, ieder land komt op voor hun eigen renners, dat moeten wij dringend ook eens doen en de media moet naar ons luisteren, niet enkel Belgische blunders in onze eigen media maar ook de topprestaties van onze Belgen, de andere landen lachen al genoeg met ons land. Belg in hart en nieren.
  • René Pijnacker

    3 jaar geleden
    Cav won veel meer bij HTC dan later bij DQS.
  • frank stichelmans

    3 jaar geleden
    Sterk gereden, dat belooft voor de toekomst. Proficiat Remco ,
  • dieter welker

    3 jaar geleden
    Morkov is van onbetaalbare waarde.. en dat is nu nogmaals bewezen.. Lefevere vant zelfde..
  • roger van roy

    3 jaar geleden
    Beste naamgenoot, wat zeker is , is dat ze bij Lefevre een efficiente sprint -trein hebben die de Cav nodig heeft om nog te kunnen winnen. Zet Merlier in diezelfde situatie en hij zal het ook wel klaarspelen.