Wijnaldum scoorde de 1-0.
Volledig scherm
Wijnaldum scoorde de 1-0. © EPA, AD

Enthousiasme rond Oranje ontluikt weer in Nederlandse pers, al is niet alle scepsis weg: “Hoofdrol voor twee arbeiders met kolengruis aan de voeten”

EK voetbal‘t Was de leukste match tot dusver op het EK, Nederland-Oekraïne. Onze noorderburen wonnen met 3-2 en meer is er niet nodig om de Oranje-gekte weer aan te wakkeren, zo blijkt. Ook de meeste Nederlandse media, de voorbije weken vooral scherp voor bondscoach Frank de Boer, springen mee op de kar. Al is niet alle scepsis verdwenen. Een overzicht.

37 reacties

  • eric debanne

    3 jaar geleden
    Een goeie oranje heeft verdiend gewonnen ! Succes verder
  • Dave Janssens

    3 jaar geleden
    Niet zeuren Janssens hun overwinning was uiteindelijk onverhoopt, maar niet onverdiend. Nederland maakte een goede beurt maar bewees ook nog steeds over voldoende reden te beschikken enigszins bezorgd te zijn. Langs de andere kant mag en zál een elftal zich optrekken aan de kleinste meevallers. De kleinste positieve details kunnen heel wat in beweging zetten.
  • eduard janssens

    3 jaar geleden
    Oranje heeft gewonnen dank zij de flaterende doelman van Oekraïne!
  • J Trijp

    3 jaar geleden
    Volgens de Franse hebben wij een dikke nek, ze hebben nog gelijk ook. We zijn al kampioen na een wedstrijd, en maar afgeven op die Hollanders .
  • Alex Van Steenpaal

    3 jaar geleden
    Denk dat oranje beter is dan Macedonië,Slowakije,Oostenrijk,Finland en België Tegen deze kleine landen zal het wel lukken Frankrijk,Duitsland ,Spanje en Portugal zijn de echte uitdagers van dit grandioze oranje