Tsitsipas tijdens de finale.
Volledig scherm
Tsitsipas tijdens de finale. © Photo News

Tsitsipas’ oma overleed vijf minuten voor start van Roland Garros-finale: “Trofeeën winnen is iets, maar niet alles”

Roland GarrosDe oma van Stefanos Tsitsipas overleed gisteren, vijf minuten voor de start van de finale van Roland Garros. Dat meldt hij via Instagram. De 22-jarige Griek was dicht bij zijn eerste grandslamtitel, maar moest de zege toch in vijf sets aan Novak Djokovic laten.

12 reacties

  • Patricio Murphy

    3 jaar geleden
    Een groot sportman en prachtmens...ik had hem zeker de beker gegund!
  • Karel Van Beeck

    3 jaar geleden
    Djokovic ging na set 2 plassen en de winst was binnen.
  • Alex Rasera

    3 jaar geleden
    @Marko: Jammer voor Tsitsipas, en inderdaad hij had dit beter niet geweten. Wat wel al langer geweten is is dat Djokovic een formidabele tennisser en vechter is die zijn niveau simpelweg omhoog gekrikt mocht dat broodnodig zijn. Dat is zoals een ace slaan als je achterstaat. Echte toppers kunnen dat. En heeft natuurlijk vaker in zo'n onmogelijke situatie gezeten.
  • Jeffrey Meykens

    3 jaar geleden
    Wat een zever, wie van de entourage van Djokovic zou hiervan op de hoogte zijn geweest? Denk eerder dat deze info uit eigen entourage kwam in de hoop dat zijn verdriet zou omgezet worden naar extra motivatie om de eventuele overwinning te kunnen opdragen aan de overledene, jammer genoeg stond er een mentale gigant met een ijzeren uithoudingvermogen tegenover hem en heeft het niet mogen zijn maar zijn kan gaat zeker nog komen daar de grote 3 niet eeuwig blijven spelen!
  • Peter Berg

    3 jaar geleden
    Hadden ze ook mee kunnen wachten tot na de wedstrijd.