Direct naar artikelinhoud
VideoEK 2021

▶ ‘Drink water’: Cristiano Ronaldo zet EK-sponsor Coca-Cola te kijk tijdens persconferentie

Cristiano Ronaldo neemt de flesjes weg.Beeld UEFA

Geen Cola. Wel water voor Cristiano Ronaldo. En dus zette hij de sponsor van het EK - die miljoenen euro’s betaalt voor visibiliteit - tijdens zijn persconferentie netjes uit het zicht.

Een opmerkelijk moment op de persconferentie van Cristiano Ronaldo. Frisdrankenmerk Coca-Cola - een belangrijke sponsor van de UEFA - had zoals dat hoort twee flesjes strategisch op de desk van ‘CR7’ geplaatst. Mooi in het zicht van de camera. De visibility was echter snel weg. 

Toen de Portugese wereldster ging zitten, had hij de drankjes snel in het vizier. Hij twijfelde niet om ze weg te nemen en uit het zicht te plaatsen. En nadien doodleuk te vertellen dat water drinken veel beter is. Een grappige scène, al zullen ze daar bij Coca-Cola ongetwijfeld anders over denken. 

Twitter bericht wordt geladen...

Ronaldo staat gekend om zijn strikt dieet. 36 is hij intussen, dan is frisdrank uit den boze als je op die leeftijd nog wil schitteren op het allerhoogste niveau. Hij wordt de eerste speler die op vijf EK’s speelt. In 2004 maakte hij zijn debuut in eigen land en in 2008, 2012 en 2016 was hij ook van de partij. “Het team is voorbereid en wat ik echt wil, is goed beginnen. De eerste wedstrijd winnen is cruciaal. Hongarije is een goed team met de fans aan hun kant, maar het belangrijkste is dat er mensen in het stadion zijn. We willen van de wedstrijd genieten.” 

Video wordt geladen...