Kate Middleton trekt zich niets aan van protocol wanneer ze prins Charles ziet: “Hey, opa!”

RoyaltyDat Kate Middleton (39) één van de warmste royals is, wisten we al langer. Maar nu toont ze ook in het openbaar hoe goed haar banden met de rest van de familie zijn. Tijdens haar laatste officiële uitje noemde ze haar schoonvader prins Charles prompt ‘grandpa’, een koosnaampje dat normaal gezien enkel achter gesloten deuren wordt gebruikt. 

24 reacties

  • Suzy Wann

    3 jaar geleden
    Als er iemand fake is dan is dat Kate, geef mij maar Meghan, die staat met haar voetjes op de grond. Kate voelt zich nu al koningin.
  • Ellie Dubois

    3 jaar geleden
    Hoe fake komt dit over? Het gezicht van Elisabeth spreekt boekdelen...samen op wandel en ze begroeten elkaar voor de ogen van de pers? Kate, Kate, ze laat zich gebruiken in de naam van de schone schijn
  • Ludovic De Beuckeleer

    3 jaar geleden
    Kate , een vrouw die zich normaal gedraagt en niet steeds weer in de schijnwerpers wil staan , de tegenpool van Megan die dat niet kan verkroppen en daar heb je de tegenstelling die de splijtzwam van de familie is terwijl Kate er veel aan doet om alles te lijmen.
  • Monique Moens

    3 jaar geleden
    En waarom niet? Veel geld en rijkdom. Maar blijft een mens. Moet niet altijd makkelijk als je weet dat de aversie tegen koningshuizen groeit.
  • wim helsen

    3 jaar geleden
    Klasse dame. Pastte zich aan, wat een verschil met die golddigger