Oeps, zelfs Biden zondigt tegen het koninklijke protocol tijdens ontmoeting met Elizabeth

RoyaltyHij was vastberaden om alles volgens het boekje te doen, in tegenstelling tot zijn voorganger Trump. Maar de Amerikaanse president Joe Biden (78) zondigde alsnog tegen het koninklijke protocol tijdens zijn eerste ontmoeting met koningin Elizabeth II (95).

21 reacties

  • Léon-Bernard Giot

    3 jaar geleden
    Etiquette , omgangsvormen en protocol vormen de meest elementaire basis voor cultuur , échte cultuur . . . gebaseerd op eeuwenoude, al dan niet koninklijke, tradities.
  • c g

    3 jaar geleden
    Ik ben vanaf begin voor Biden geweest tent nog altijd. Maar heb ook altijd gezegd:zelfs deze man gaat fout(tjes)ën begaan. Maar deze man gaat 1000den x zíjn best doen voor zijn land (vooral de hele US bevolking) En zo hoort het ook! En door hetgene (vrouw en zoon verloren:) snapt hy écht wat menselijke leed is.
  • Alain Catry

    3 jaar geleden
    President Biden zag er nog jong uit nast Koningin Elisabeth !
  • Sonny Breugelmans

    3 jaar geleden
    De media doet goed zijn best om zijn flaters te verstoppen, de realiteit is dat hij sinds de landing in Brussel zich constant voor schut zet. Zelf met zijn spiekbriefjes is hij waardeloos. Gelukkig bestaat YouTube, ik raad iedereen aan het op te zoeken. ik mis Trump elke dag meer
  • Voets Paul

    3 jaar geleden
    In wat een wereld leven die daar in buckingham palace ??