EPA
Volledig scherm
© EPA

Deltavariant grijpt om zich heen in VK: Britten rapporteren nu meeste besmettingen van heel Europa

Terwijl de coronacijfers in heel Europa de goede kant op gaan, is in het Verenigd Koninkrijk de omgekeerde beweging te zien. De Deltavariant is er intussen dominant en die kan vlot zijn gang gaan omdat de vaccinatiecampagne nog niet ver genoeg gevorderd is.

54 reacties

  • Hugo hofmans

    3 jaar geleden
    Zonder af en toe een nieuwe paniek-push gaat het niet meer. We moeten met zijn allen schrik hebben (het is 'the age of fear for everything'). Dan zullen we ons maar aanpassen, het gaat zo nog jaren doorgaan. Af en toe een goede paniekaanval tussendoor. Ik dacht evenwel dat ze in het VK al véél verder stonden met de vaccinatie, dus het verbaasd mij een beetje. Maar blijf ondertussen maar schrik hebben hoor met tussenin een opflakkering van optimisme, maar niet té lang.
  • Eddy Douwen

    3 jaar geleden
    Werkt Az vaccin tegen de delta variant of niet ,of komen ze er pas mee af na de zomer,zelf hebben onze elite politiekers wel een phizer te pakken he ,maak daar maar is een lijstje van?
  • Monique Verschueren

    3 jaar geleden
    Hou de Britten maar in hun land voor het virus hier ook weeral terug vermeerdert
  • Merel Depauw

    3 jaar geleden
    De bangmakerij mag dan stilaan stoppen, de cijfers vallen zeer goed mee, ook in het Verenigd Koninkrijk. Titels als 'Delta variant grijpt om zich heen' is als bom roepen in een volle zaal, je trekt misschien wel aandacht maar veroorzaakt vooral angst en daaruit volgende paniek.
  • H. Hermans

    3 jaar geleden
    En in plaats van te leren van de Britten? Neen, we geven de risicopatiėnten en 65 plussers AZ en laten ze 12 weken wachten?? Dank u Beke en co!