Dankzij de recente versoepelingen kunnen we opnieuw genieten op een terras én supporteren voor onze Rode Duivels. Hier: het terras van De Dreef in Vorselaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Dankzij de recente versoepelingen kunnen we opnieuw genieten op een terras én supporteren voor onze Rode Duivels. Hier: het terras van De Dreef in Vorselaar. © Jurgen Geyselings

Coronacijfers blijven goede kant uitgaan: is epidemie in ons land echt bijna voorbij?

Hoewel onlangs heel wat maatregelen versoepeld werden, blijven de coronacijfers de goede kant uitgaan. Mogen we nu op onze twee oren slapen en is het einde van de epidemie in ons land echt in zicht? Of toch niet? Biostatisticus Geert Molenberghs (UHasselt en KULeuven) waarschuwt voor de impact van de Deltavariant: “Hoe de race tussen de die variant en de vaccinatiecampagne zal eindigen, is niet te voorspellen.”

5 reacties

  • Christophe Heyndrickx

    3 jaar geleden
    Wat zijn de parameters om groen te worden ?
  • Dirk Dieleman

    3 jaar geleden
    Ik hou mijn hart vast, september/oktober zal de beslissende periode zijn…!
  • Frank Bolle

    3 jaar geleden
    Het valt me op dat sinds Van Ranst niet meer op tv verschijnt alle cijfers gunstig blijven evolueren...
  • mich lee

    3 jaar geleden
    Hoe de Engelsen uit de EU totdat de delta variant daar weg is. Anders zitten we in septmber terug allemaal binnen
  • frank van puymbroeck

    3 jaar geleden
    Horeca is nooit bron van besmettingen geweest. Maar wel de warenhuizen, openbaar vervoer en scholen. Deze info heb ik van een gerenomeerd longarts > hij zal het wel weten zeker? En dat warenhuizen met voeding nodig zijn das normaal, maar al de rest zoals een gamma, een euroshop , kledijwinkels enz die konden gerust dicht.